Aanvragen    Word vriend

Stichting Cultuurfonds Oegstgeest ondersteunt initiatieven
op cultureel & kunstzinnig gebied en het behoud van erfgoed
 

 

Oegstgeest heeft inwoners en bezoekers veel te bieden. Ook op het gebied van kunst en cultuur. Het dorp heeft een lange geschiedenis en unieke historische gebouwen, zoals kasteel Oud Poelgeest, kasteel Endegeest en het oude Raadhuis. Er wonen, werken en leefden vele kunstenaars, schrijvers, dichters en musici in het dorp. Op diverse plekken zijn bijzondere beelden, architectuur en groen te vinden. Er is veel te genieten, te beleven en te bekijken aan kunst en cultuur.

Fonds voor cultuur
De Stichting Cultuurfonds Oegstgeest wil graag bijdragen aan het behoud van dat erfgoed én nieuwe initiatieven op cultureel en kunstzinnig gebied stimuleren. Zodat we niet alleen nu, maar ook in de toekomst nog kunnen blijven genieten van al dat waardevols. De stichting is ontstaan als burgerinitiatief. Het fonds zet zich ervoor in dat er voor de toekomst een b(l)oeiend en gevarieerd cultuurlandschap zal blijven ontstaan in Oegstgeest.
U toch ook?!

Ook donateur worden?
Al met een bijdrage vanaf 25 euro kunt u donateur worden van het Cultuurfonds Oegstgeest en steunt u direct kunst en cultuur van en voor Oegstgeestenaren.